Több évtizednyi szakértelem az ivóvíz-szolgáltatásban

A vállalatok sikeres működésének elengedhetetlen része a hozzáértő szakértelem, valamint a munkavállalói hűség és elköteleződés.

 

Nagy értéket képvisel részvénytársaságunk életében Szücs László, aki több mint negyven éve kiváló dolgozója társaságunknak. Több évtizedes munkája elismeréseként nemrég a Pannon-Víz Zrt. törzsgárdájának jubileumi oklevelét vehette át Horváth Ottó vezérigazgatótól.

 

Lacit mindig is érdekelte a szerelés és a rendszerek átláthatósága, melyhez a csőhálózat- és berendezésszerelői tanulmányait követően több éves szakmai tapasztalatot szerzett Győrben egy helyi vállalkozásnál.

 

A katonaság után, 1983. februárjában került a Pannon-Víz Zrt. jogelődjéhez, az akkori Győr és Könyéke Vízmű és Fürdő Vállalathoz csőszerelő munkakörbe. Munkájával azokban az években nagymértékben hozzájárult központi irodaépületünk fűtésének átszereléséhez, valamint az egykor társaságunkhoz tartozó termálfürdő és uszoda idény-előkészítő munkáihoz.

 

 

1987-től a 10.000m3-es ivóvíztározó Pápai úti nyomásfokozó műtárgyának gépészeként, majd vezető gépészeként vesz részt munkájával a térség ivóvízellátásának biztosításában. Továbbá 30 éve feladata az Erzsébet ligeti és marcalvárosi víztornyok, valamint kistestvérük, a 20 éves szabadhegyi torony üzemeltetése.

 

  

 

Közvetlen, vidám jellemének köszönhetően jó baráti kapcsolatot ápol munkatársaival.

 

A Pannon-Víz Zrt.-nél eltöltött évtizedekre szívesen tekint vissza. Feladatait mindig lelkesedéssel és magas fokú hozzáértéssel végezte. Természetéből adódóan szívéhez közel állnak a szabadhegyi víztoronynál megrendezésre kerülő toronylátogatási nyíltnapok, ahol az általa felügyelt műtárgy működésébe nagyobb bepillantást nyerhettek az évek során emberek ezrei.

 

 

 

Szabadidejében szeret horgászni, motorozni, valamint a síelés is közel áll a szívéhez.

 

Szücs László munkatársunk június 13-án társaságunknál eltöltött 41 évnyi munkaviszonya után nyugdíjba vonul.

 

Aktív természetének és szenvedélyének köszönhetően továbbra is tevékenyen szeretné élni mindennapjait, otthoni munkákat tervez és több időt tölteni unokáival.

 

Társaságunk büszke arra, hogy ilyen szakmailag és személyes értékekben gazdag embereket foglalkoztathat, mint Laci, aki ennyire elhivatott volt több évtizeden keresztül munkája és munkáltatója felé.

A Pannon-Víz Zrt. ezúton is köszöni Szücs László sok éven át tartó hű, példaértékű munkáját és hosszú, boldog nyugdíjas éveket kíván részére!