Intézze gyorsan és kényelmesen ügyeit a Pannon-Víz Zrt.-nél!

A modern technikának köszönhetően ma már sokkal egyszerűbben, kevesebb idő- és energiaráfordítással tudja mérőórájának állását lejelenteni a Pannon-Víz Zrt.-nél, mint korábban. 

 

Mit kell ehhez tennie? Ha még nem tette meg, regisztráljon most az ugyfelszolgalat.pannon-viz.hu oldalon, ami elérhető a www.pannon-viz.hu honlapon keresztül is vagy töltse le hozzá okostelefonjára a „Pannon-Víz” nevű mobil applikációt és intézze el ügyeit bárhol, bármikor!

 

A regisztrációt követően állítsa be profilját, majd elnevezett sablonként elmentheti ingatlanjainak, azon belül pedig mérőóráinak adatait, amit a következő lejelentésnél már nem kell újra megadnia, ezzel időt spórolhat meg magának. Az óraállások lejelentése során az egész köbméterek mennyiségét szükséges megadnia. A digitális felület további előnye, hogy mérőóraállásához fényképet is csatolhat a biztosabb adatközlés érdekében, valamint a lejelentéseket bármikor könnyedén vissza is nézheti. A sikeres adatbeküldést követően a rendszer a megadott e-mail címre visszaigazolást küld a regisztrált felhasználó részére.

 

Az online felület alkalmazása során fontos odafigyelni az adatok helyes megadására, valamint e-mail cím változás esetén az új e-mail cím, mérő csere esetén pedig a gyári szám módosítására!

 

Az alkalmazás használatával nemcsak mérőóraállásának ügykezelését könnyítheti meg, hanem egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehet rajta keresztül. Kezdeményezhet további ügyfélszolgálati ügyintézést, többek között módosíthatja átlagfogyasztását vagy fizetési módját, de elküldheti számlájával, mérőóraállásával és egyéb műszaki hibával kapcsolatos reklamációját is, kérhet időpontot ügyfélszolgálatunkra, felveheti velünk a kapcsolatot adatváltozással, számlázással, behajtással, leolvasással és mérőcserével kapcsolatos ügyeivel is, valamint tájékoztatást kérhet ezekkel kapcsolatban.

 

Digitális felületeinken az ügyintézés mellett értesülhet aktuális híreinkről is!

 

Akik nem tudják igénybe venni elektronikus szolgáltatásunkat, azok számára továbbra is lehetőség van telefonon keresztül lejelenteni mérőórájuk állását a 96/522-630-as telefonszámon.