Párakapuk és ivókutak a hőség ellen

A meleg nyári napokon különösen fontos odafigyelni szervezetünk egészségére és a fokozott folyadékbevitelre, ezért társaságunk különös figyelmet fordít a járókelők folyadék-utánpótlására.

 

   

 

A korábbi évekhez hasonlóan a Pannon-Víz Zrt. munkatársai mobil ivókutakat, valamint párakapukat helyeztek ki az elmúlt héten Győrben a volt megyeháza előtti téren, a Baross Gábor úton, a Széchenyi és a Dunakapu téren, a Jereváni úton, továbbá Kapuváron a Fő téren, az Esterházy Pál sétányon, valamint Csornán a Mártírok terénél és a Városháza előtt is,hogy mérsékelni tudják a járókelők hőségérzetét a nyári melegben.

 

A vízpárát permetező kapuk alatt azonnali felfrissülést érhetünk el még a legmelegebb napokon is, akár 10-15 fokkal is csökkenthetjük hőérzetünket, felüdíthetjük vele arcunkat, testünket. Merjük bátran használni és frissüljünk fel vele! Szeretnénk felhívni figyelmüket, az eszközök rendeltetésüknek megfelelő használatára, az esetlegesen felmerülő kellemetlenségek elkerülése érdekében.

 

Az ivókutak és a kapuk kihelyezésével a Pannon-Víz Zrt. igyekszik mindent megtenni azért, hogy ez emberek közérzetét javítani tudja és elviselhetőbbé tegye a forró nyári napokat.