VÁLTSON E-SZÁMLÁRA!

Válassza a környezettudatos megoldást a Pannon-Víz Zrt.-nél,

VÁLTSON E-SZÁMLÁRA!

 

Már nem kell hosszasan sorban állnia a postán, egyszerűen és kényelmesen intézheti számlabefizetéseit bárhol, bármikor!

 

Felhasználóink már Díjnet rendszeren keresztül igényelhetik elektronikus számla szolgáltatásunkat, ahol gyorsan és kényelmesen rendezhetik számlájukat a Pannon-Víz Zrt. felé.

 

Ha még nem tette meg, első lépésként regisztráljon a „dijnet.hu” weboldalon. Ezt követően a rendszer e-mailben visszajelzést küld Önnek a regisztráció sikerességéről, majd a kiállított számlákról, melyekre ha szüksége van, azokat bármikor letöltheti és ki is nyomtathatja.

 

Az elektronikus számlákat kiegyenlítheti egyedi utalással, csoportos beszedési megbízással, vagy az e-számla szolgáltató rendszeren (Díjnet) keresztül átutalással, bankkártyával vagy mobiltelefonról.

 

Az online számlázás további előnyei, hogy az elektronikus számlák a Díjnet rendszerében könnyen visszakereshetőek és otthonában, irodájában sem foglalják a helyet. Ennek a modern, környezetbarát számlázásnak és fizetési megoldásnak köszönhetően Ön nem csak saját ügyintézését könnyíti meg, de hozzájárul környezetünk fenntartható fejlődéséhez is, hogy minél kevesebb fa kerüljön kivágásra.

 

Váltson e-számlára, csökkentsük a papír felhasználását, és hogy még több szabadideje maradhasson az igazán fontos dolgokra!

További információért kattintson ide!