Víztorony-látogatás a 20 éves szabadhegyi víztoronyban

  

 

Az elmúlt hétvégén megnyitotta kapuit Győr város ötödik és egyben legfiatalabb víztornya, az impozáns szabadhegyi víztorony.

 

Népszerű víztornyunk 2004. januártól kapcsolódott be a városi vízhálózatba és a József Attila úttól délre eső területek - Győrszabadhegy és Kismegyer városrészek- vízellátását segíti.

 

  

 

A víztorony működésének 20 éves jubileumi évfordulóját ünnepelve a Pannon-Víz Zrt. víztorony-látogatásra invitálta az érdeklődőket.

A biztonsági előírások betartása végett a látogatáshoz előzetes regisztráció volt szükséges.

A nagyszámú jelentkezésnek köszönhetően az előregisztrálható szabad időpontok a víztorony-látogatásra pillanatok alatt megteltek.

 

   

 

Nyílt napunkon megmászva a 237 lépcsőfokot, a kilátóból több száz látogatónak nyílt lehetősége megcsodálni fentről a pazar kilátást. A változékony időjárásnak köszönhetően lenyűgöző panorámában tárult elénk a térség, messzire el lehetett látni.

 

  

 

A torony aljában ismeretterjesztő makettek, vizes játékok, célbadobás, kismarkolós bemutatóés egyéb gyermekprogramok is várták az érdeklődőket.

 

  

 

Különleges emlékkel gazdagodhattak azok, akik részt vettek programunkon, a szerencsések értékes ajándékcsomagot is nyerhettek.

 

   

 

Köszönjük minden kedves résztvevőnek, hogy kilátogatott hozzánk és velünk együtt ünnepelte legfiatalabb víztornyunk jubileumát!

 

További fotók a rendezvényről /fotó: Borsi Viktória/: