Csornai vízmű

2009-ben új vastalanító épületet adtunk át Csorán, így a vastalanítók télen is működhetnek. Felújítás után új tetőszerkezetet kapott az 1000 m3-es tároló is.

Szilsárkányi vízmű

A közelmúltban átadott korszerű frekvenciaváltós szivattyúegységekkel optimalizáltuk a három települést ellátó vízműrendszer energiafelhasználását és szivattyúzási menetrendjét.

Szili vízmű

A szili sportpálya mellett található mélyfúrású kutakból szivattyúzott vizet vas és mangántalanítás után juttatjuk el Szil, Zsebeháza és Magyarkeresztúr fogyasztóihoz.

Rábacsécsényi szennyvíztisztító

A szennyvíztisztító telep kapacitását rövidesen növeljük. A szennyvízelvezető rendszer házi beemelőszivattyúi a folyamatos karbantartás mellett is gyakran meghibásodnak.

Szanyi szennyvíztisztító

2007 őszén üzembe állíottuk a dél rábaközi szennyvíztisztító második blokkját, így jelentősen növekedett a tisztítótelep hatékonysága.

Szennyvízberuházás Rábatamásiban

Jövőre elkészülhet az 500 millió forintos szennyvízberuházás Rábatamásiban.  Spiteller László polgármester szerint decemberben eldőlhet, mely cég végzi a település legnagyobb beruházását...

Kónyi vízmű - VIDEO

A dinamikusan fejlődő rábaközi település mélyfúrású kútjaiból vas mangántalanító  szűrőkön keresztül kerül az ivóvíz a Csorna-Kóny-Bősárkány regionális rendszerbe.

Szennyvízátemelő felújítás Csornán - VIDEO

Csornán befejeztük a Szent István téri szennyvízátemelő felújítását. Déri István üzemmérnökség vezetőnk nyilatkozik a munkáról. 

Mórichida Vízmű

A vízellátó rendszer négy települést lát el ivóvízzel: Mórichidát, Árpást, Rábaszentmiklóst és Egyedet.  A gerincvezetékek és a vízbekötések egyaránt műanyag (KMPVC) csövekből készültek. A vízműtelep területén lévő két mélyfúrású kútból védett rétegvízhez, artézi vízhez jutunk.

Rábatamási Szennyvíztisztító

A szennyvízelvezető rendszer Rábatamási település szennyvízét gyűjti össze Az elosztóhálózat és a szennyvíztisztító 2013-tól működik, gravitációs csatornahálózat épült, köztéri szennyvízátemelőkkel. 

Bősárkányi vízmű

A regionális vízműrendszer bősárkányi telephelye elsősorban a Tóköz településeit látja el ivóvízzel, de kapcsolatban áll Csorna és Kóny vízellátó hálózataival is. 

Rábapordányi vízmű

2010 tavaszán felújítást kezdtünk a vízműtelep gépázában és az udvari vezetékeken, a vízellátás természetesen a munkálatok idején is folyamatos.

Bogyoszlói vízmű

A Bogyoszló és Jobaháza közt található szépen karbantartott vízműtelepen nemrég cseréltük a gépház technológiai vezetékeit.

Húsvéti aranyeső Szilsárkányban

Ragyogott a húsvéti napsütésben a rábaközi Szilsárkány település vízműtelepe. A hetvenes években épült vízműtelepet a közelmúltban újítottuk fel. A  parkosítás során aranyeső bokrok kerültek a vízműtelep kertjébe, melyek idén húsvétra virágba borultak.

Csornai szennyvíztisztító

A bősárkányi szennyvíz fogadása előtt növelnünk kell csornai szennyvíztisztítónk kapacitását, a munkálatok előkészítése folyamatban van.

CSORNA - Rábaközi Napok - VIDEO

Idén ünnepli várossá válásának 40. évfordulóját Csorna. Az évforduló alkalmából rendezett Rábaközi Napok főzőversenyén csapatunk ezüstérmet kapott!

RÁBAKÖZ - „Tudják Önök milyen vizet isznak…?” -VIDEO

Csorna térségéből több fogyasztónk jelezte, hogy egy udvarias, megnyerő modorú hölgy vízminőségi problémát emlegetve, telefonon kereste őket. A Pannon-Víz Zrt. elhatárolódik az akciótól.

Mórichida Szennyvíztisztító

A szennyvízelvezető rendszer négy település szennyvízét gyűjti össze: Mórichida, Árpás, Rábaszentmiklós és Egyed. Az elosztóhálózat és a szennyvíztisztító 2009-től működik, gravitációs csatornahálózat épült, köztéri szennyvízátemelőkkel. 

Szany Vízmű

A vízellátó rendszer három települést lát el ivóvízzel: Szanyt, Sobort, és Rábaszentandrást. Az elosztóhálózat és a vízműtelep 1969 és 1970 közt épült, Rábaszentandrás 1984-ben, Sobor 1988-ban csatlakozott a rendszerhez.

Rábapordány - új mélyfúrású kutat adtak át

Új mélyfúrású kutat adtak át nemrég Rábapordány vízműtelepen, így jövő tavasztól már két jó minőségű víztermelő kút szolgálja ki a rábaközi vízműrendszer háromezer fogyasztóját.

1 / 2