Győr-Révfalui vízmű

A Mosoni-Duna mellett található parti szűrésű kutak vízét vas és mangántalanítás után juttatjuk el Győrbe és a környező településekre.

Rábapatonai vízmű

Korszerű víztisztító  technológiával szereltük fel a nyolcvanas években épült  vízműtelepet, az ivóvíz vas és mangántartalmát vegyszermentes  technológiával csökkentjük.

Lébényi vízmű

A Lébény és Mosonszentmiklós közt található vízműtelep a mélyfúrású kutak vízét vas és mangántalanítás után juttatja el a két településre.

Alsószigetközi szennyvíztisztító

A kilenc alsószigetközi település összefogásával épült szennyvíztisztító Kunsziget külterületén, a Mosoni-Duna partján található.

Gönyűi vízmű

A Dunához közeli mélyfúrású kutak vízét vas és mangántalanítás után juttatjuk el Gönyű és Nagyszentjános települések fogyasztóihoz.

Szőgyei vízmű

A Szőgyei vízműtelep 1980-as üzembehelyezésétől kezdve Győr és térsége északi, észak-keleti részét látja el ivóvízzel. A vízműtelep a Duna jobb partján, Kisbajcs-Szőgye településen helyezkedik el.

Öttevényi vízmű

A mélyfúrású kutakból nyert víz vas és mangántalanítás után jut el Öttevény és Kunsziget fogyasztóihoz.

Győri szennyvíztisztító

A közelmúltban felújított győri tisztítómű 95%-os tisztítási hatásfokkal dolgozik, a telep energiaszükségletének közel felét biogázzal fedezzük.

Új víztisztítómű Rábapatonán

39 millió forintos beruházással kialakított korszerű víztisztító művet adtunk át 2010. július 7-én Rábapatonán. A berendezés próbaüzeme sikerrel zárult, a község lakói már a kiváló minőségű vastalanított vizet fogyaszthatják.