Kapuvári vízmű

A Fürdő utcai telephely nyolc mélyfúrású kút vízével látja el a környező településeket. Itt találjuk az üzemmérnökség központját és az ügyfélszolgálatot is.

Mihályi vízmű

A három dél rábaközi települést ellátó vízműtelepen a mélyfúrású kutak vize vas és mangántalanítás után közvetlen a víztoronyba jut.

Páli szennyvíztisztító

Hét rábaközi település szennyvíze kerül a tisztítóműbe, ahol a szokásos eleveniszapos tisztítást nitrifikációval és foszfor eltávolítással egészítettük ki.   

Üzemmérnökség vezető, közéleti szereplő és nem utolsó sorban édesanya

Molnár Rita Noémi a veszprémi egyetemen vegyészmérnök diplomát szerzett, ami után elvégezte a marketing- és reklámmenedzser, később pedig a mérnök-közgazdász szakot. Jelenlegi munkája a környék huszonegy településének víz- és szennyvízellátásával foglalkozó Pannon-Víz Zrt.-hez köti, amelynek üzemmérnökség-vezetője.

Üzemlátogatáson a Kapuvári Vízműben

Május 16-án a kapuvári Páli Szent Vince és a Széchenyi Iskolák két-két osztálya a vízműtelepre látogatott. Nézzék meg videónkon mit gondolnak a gyerekek a csapvízről és az ásványvízről!

 

 

Kapuvár- győztes vízszerelők

Kapuváron és környékén az ország legjobb vízszerelői teljesítenek szolgálatot! A megtisztelő címet a Magyar Viziközmű Szövetség XII. országos szerelőversenyén szerezte meg a Pannon-Víz Zrt. Kapuvári Üzemmérnökségének csapata: Bognár Lajos, Nagy Árpád, és Tapolczai Gábor.

Kis Rába velélkedő Beleden

A Föld Napja alkalmából rendezett helyismereti vetélkedőn beledi és kapuvári tanulók mérték össze tudásukat. A rendezvényen mi is ott voltunk, a diákok a viziközmű terepasztalt nézhették meg

Beledi vízmű

A térség vízellátására öt mélyúrású kút áll rendelkezésre a beledi vízműtelepen. A vízben oldott vas és mangán vegyszermentes eltávolítása után jut el a víz a fogyasztókhoz.

Ciráki vízmű - VIDEO

A Rábaköz öt települését ellátó vízmű a mélyfúrásu kutakból nyert vizet vegyszermentes tecchnológiájú vas-mangántalanítás után juttatja el fogyasztóihoz.

Kapuvár - Széchenyi Iskola

Május 9-én a kapuvári Széchenyi Iskola tanulói ismerhették meg a vízfogyasztás előnyeit és sok-sok érdekeséget hallhattak a vízről... 

Fejlesztési bemutató a Páli szennyvíztisztítóban - VIDEO

Video filmünkön a  Páli szennyvíztisztító legutóbbi fejlesztési bemutatóját idézzük fel, ahol a tulajdonos önkormányzatok képviselői a tisztítóműbe látogatak.

Kapuvári szennyvíztisztító

A szennyvíztisztítóban tíz település szennyvizét tisztítjuk. 2013 decemberében mérföldkőnek számító korszerüsítés ért véget a tisztítóműben. Másfél évig tartó munkával, saját forrásból  600 millió foriintos  fejlesztést végeztünk el, indulhat a próbaüzem.

Kapuvár- győztes vízszerelők

Kapuváron és környékén az ország legjobb vízszerelői teljesítenek szolgálatot! A megtisztelő címet a Magyar Viziközmű Szövetség XII. országos szerelőversenyén szerezte meg a Pannon-Víz Zrt. Kapuvári Üzemmérnökségének csapata: Bognár Lajos, Nagy Árpád, és Tapolczai Gábor.

Páli szennyvíztisztító - fejlesztési bemutató

68 millió forintos fejlesztés végére ért a Pannon-Víz Zrt. a Páli szennyvíztisztítóban. A tulajdonos önkormányzatok képviselői július 13-án megtartott fejlesztési bemutatón láthatták: jó kezekben van a szennyvíztisztító.