Az ivóvízellátás szünetel Győrben a Tihanyi Árpád út és Kassák L. utcában

Aktuális | 2023. december 04. 16:14

Csőtörés történt Győrben a Tihanyi Árpád úton, emiatt az ivóvízellátás átmenetileg szünetel a Tihanyi Árpád út és Kassák L. utca egy részén.

Győrben a Répce utcában, Cuha utcában és a Lajta úton

Aktuális | 2023. december 03. 10:51

Csőtörés történt Győrben a Répce utca – Lomnic utca sarkánál az ivóvíz gerincvezetéken, a javítási munkák miatt az ivóvízellátás átmenetileg szünetel Győrben a Répce utca, Cuha utca és Lajta út egyes részein. További részletek itt.

IVÓVÍZELLÁTÁS SZÜNETEL: Győrzámolyon a Rákóczi Ferenc utcában

Aktuális | 2023. november 26. 12:22

Csőtörés történt Győrzámolyon a Rákóczi Ferenc úton az NA250-es ivóvíz gerincvezetéken, a javítási munkák miatt az ivóvízellátás átmenetileg szünetel Győrzámolyon a Rákóczi Ferenc út 61-67. számok között. További részletek itt.

MUNKATÁRSAT KERESÜNK: csatornahálózatkezelő munkakörbe

Aktuális | 2023. november 20. 14:32

A PANNON-VÍZ Regionális Önkormányzati Víziközmű-szolgáltató Zrt. Kapuvár-Csorna Üzemmérnöksége munkatársat keres csornai működési területre csatornahálózatkezelő munkakörbe. Részletek itt.

Csőtörés javítási munkák Győrben a Városház téren

Aktuális | 2023. november 17. 17:22

Csőtörés történt Győrben a Városház térnél az ivóvíz gerincvezetéken. Részletek itt.

Előzze meg a fagykárokat ingatlanjának vízellátó rendszerének érdekében!

Aktuális | 2023. november 10. 13:10

A fagy beköszönte előtt rendkívül fontos odafigyelni arra, hogy elvégezzük a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy megelőzzük a hideg által okozott fagykárokat az életvitelszerűen nem használt ingatlanjaink vízellátó rendszerében. Részletek itt.

Műszaki hibákkal keresse Diszpécserszolgálatunkat!

Aktuális | 2023. augusztus 24. 08:00

Mit tehet Ön is, ha csőtörést, csatornadugulást, vízminőségromlást, fedlap vagy valami egyéb hibát észlel a Társaságunk által üzemeltetett hálózaton? ...

A Pannon-Víz Zrt., mint családbarát munkahely és szolgáltatóhely

Aktuális | 2022. szeptember 16. 12:30

Nagy örömünkre szolgál, hogy Társaságunk az idei évben elnyerte a családbarát munkahely és szolgáltatóhely tanúsító minősítést! Részlete itt.

Vízelszíneződésre lehet számítani Bácsán, Kisbajcson, Nagybajcson, Vámosszabadin

Aktuális | 2023. december 04. 12:58

Vezeték rongálódás miatt a víz átmeneti elszíneződésére lehet számítani Bácsa, Kisbajcs, Nagybajcs és Vámosszabadi településeken. Részletek itt.

Megújul a víziközmű-rendszer a Festő utca egy részén

Aktuális | 2023. december 01. 08:37

Csatorna rekonstrukciós munkák zajlanak jelenleg Győrben a Festő utcában, ahol a beszakadt csatorna következtében egy komplett aknaköz cseréje vált szükségessé. Részletek itt.

 

Karbantartási munkák a 10.000m3-es víztározóban

Aktuális | 2023. november 23. 13:35

A kiváló minőségű ivóvízszolgáltatás érdekében időszakos karbantartási munkákat végeztek a Győrújbarát és Győr-Ménfőcsanak határában elhelyezkedő 10.000m3-es víztározóban a Pannon-Víz Zrt. szakemberei. Részletek itt.

MUNKATÁRSAT KERESÜNK: villanyszerelő munkakörbe

Aktuális | 2023. november 20. 14:21

A PANNON-VÍZ Regionális Önkormányzati Víziközmű-szolgáltató Zrt. Kapuvár-Csorna Üzemmérnöksége munkatársat keres Csorna Szennyvíztisztító telepre villanyszerelő munkakörbe. Részletek itt.

Védje vízmérőjét a fagyok ellen!

Aktuális | 2023. november 17. 09:50

A meteorológiai előrejelzések szerint a következő hetekben akár 0 fok alá is mehet a hőmérséklet, így a Pannon-Víz Zrt. szeretné felhívni a lakosság figyelmét arra, hogy tegyék meg a szükséges intézkedéseket vízmérőjük fagyelleni védelme érdekében! Részletek itt.

Megszűnt a postai úton, bejelentőlapon történő vízmérőállás diktálás

Aktuális | 2023. október 12. 15:09

Tájékoztatjuk Felhasználóinkat, hogy az óraállás bejelentés kapcsán költséghatékonysági okok miatt kivezetésre került a postai úton, bejelentőlapon történő diktálás. Részletek itt...

Intézze gyorsan és kényelmesen ügyeit a Pannon-Víz Zrt.-nél!

Aktuális | 2023. július 21. 10:26

A modern technikának köszönhetően ma már sokkal egyszerűbben, kevesebb idő- és energiaráfordítással tudja mérőórájának állását lejelenteni a Pannon-Víz Zrt.-nél, mint korábban. Részletek itt.

VÁLTSON E-SZÁMLÁRA!

Aktuális | 2022. május 26. 11:12

Válassza a környezettudatos megoldást a Pannon-Víz Zrt.-nél, VÁLTSON E-SZÁMLÁRA! Felhasználóink már Díjnet rendszeren keresztül igényelhetik elektronikus számla szolgáltatásunkat, ahol gyorsan és kényelmesen rendezhetik számlájukat a Pannon-Víz Zrt. felé. Részletek itt!